Muradiye Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Vizyonumuz veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarı odaklı, yetiştirdiği öğrencilerle mesleki ve teknik eğitimde bölgesinde saygın, tercih edilen, model bir okul olmaktır.

Misyon: Misyonumuz mutlu, öz güvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran ve sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: Okulumuzda dersler 08.00 de başlayıp 16.00 ya kadar devam etmektedir.
Isınma: Doğalgaz
Lojman: 1 - Lojmanımızda 4 adet daire bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: İlçe merkezden köylere ulaşım servislerle sağlanmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: .

Telefon - 0(432) 451 20 13

WEB - https://muradiyekazimkarabekirmtal.meb.k12.tr

Adres - Muradiye Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Muradiye/Van 65500

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün tam yıl öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - .

Ulaşım Okulumuz merkezde yürüme mesafesindedir. İlçe merkezden köylere ve civar ilçelere ulaşım minibüslerle sağlanmaktadır. İlçeden Van´a belediye otobüsleri ve minibüsler mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. Muradiye - Van arası 88kmdir. Muradiye - Van arası mesafe süre olarak yaklaşık 1 saattir.